Tom Beck - Ben Jäger

6. prosince 2015 v 16:01 | GZCrew

Thomas Helmut Beck (Tom Beck) je německý herec a zpěvák. Hrál v mnoha německých seriálech a televizních filmech. Mimoto hrál v divadlech v St. Gallenu a v Mnichově. V letech 2008-2013 ztvárňoval roli Bena Jägera, kolegu Semira Gerkhana (Erdoğan Atalay) v televizním seriálu Kobra 11 (Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei). Měří 184 cm, má hnědé oči a tmavě hnědé vlasy. Absolvoval Akademii bavorského divadla Augusta Everdinga v Mnichově plus studoval tanec. Hraje na 5 hudebních nástrojů (kytara, klavír, varhany, akordeon a bicí) a zpívá. Má rád sport - šermuje, hraje tenis, fotbal, lyžuje a profesionálně tancuje - zvládne 5 tanců (balet, jazz, moderní, afro, step). Domluví se anglicky, francouzsky a samozřejmě německy. V poslední době se hodně věnuje hudbě. 11. března 2011 vydal singl Sexy, který vstoupil o dva týdny později do žebříčku TOP 50 nejlepších německých písní. 25. března 2011 vyšlo CD s názvem Superficial Animal a 3. června 2011 druhý singl: Drive my Car.


Filmografie

2004 Eine unter Tausend
2004 Ein krasser Deal
2004 Rosamunde Pilcher - Land der Sehnsucht
2004 Mädchen, Mädchen 2 - Loft oder Liebe
2004 Schulmädchen
2004 Der Ermittler - Objekt der Begierde
2005 Rotkäppchen
2005 Der letzte Zeuge
2005 Alles außer Sex
2005 Rosenheim Cops
2005 Reblaus
2006 In aller Freundschaft
2006 Polizeiruf 110 - Tod im Ballhaus
2006 Unser Charly
2006 Die Frauen der Parkallee
2007 Spurlos
2007 Beim nächsten Tanz wird alles anders
2007 Rosamunde Pilcher - Pfeile der Liebe
2007 Inga Lindström - Hochzeit in Hardingsholm
2007 Forsthaus Falkenau
2008 Dörte's Dancing
2008-2013 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
2009 Zweiohrküken
2009 Donna Leon - Wie durch ein dunkles Glas
2010 C.I.S. - Chaoten im Sondereinsatz
2011 SOKO Köln - Durch fremde Fenster
2011 Geister all inclusive[1]
2011 Ausgerechnet Sex!
2012 Schlussmacher[2]
2013 Irre sind männlich
2013 Vaterfreuden
2014 Die abhandene Welt
2014 Alles ist Liebe
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama