Martina Hill - Petra Schubert

6. prosince 2015 v 16:11 | GZCrew

Martina Hillová, nepřechýleně Martina Hill je německá herečka, komička, parodistka a moderátorka. Herecké vzdělání získala v Divadelním studiu v Berlíně, kde v několika představeních hrála. Od roku 1998 moderuje v rádiu, mimo jiné například Radio Eins nebo Radio Hundert, natáčí rovněž televizní reklamy. Od roku 2003 je k vidění v televizních pořadech, byla hostem televizních show a objevila se na předáváních cen. V letech 2005-2006 hrála sekretářku Petru Schubertovou v seriálu Kobra 11. Od roku 2007 hraje v komediálním seriálu televize ProSieben Switch reloaded, v němž parodovala topmodelku Heidi Klum, německou kancléřku Angelu Merkelovou, zpěváka a skladatele Billa Kaulitze, gastronomku, kosmetičku, zpěvačku, televizní moderátorku, spisovatelku a modelku Danielu Katzenberger, zpěvačku Lenu Meyer-Landrut, redaktorku a moderátorku Anju Kohlovou, televizní moderátorku, spisovatelku a herečku Sonyu Krausovou, moderátorku Gundulu Gauseovou, televizní moderátorku Katju Burkardovou a mnoho dalších. Od roku 2009 vystupuje v heute-show a hraje v seriálu Knallerfrauen, kde k sedmi epizodám napsala scénář. Hraje také v divadle a dabuje, na zvukové nosiče namluvila několik knih. Za svou práci získala mnoho ocenění. Žije v Kolíně nad Rýnem.

Filmografie

2003: Schwer verknallt
2004: Happy Friday
2004: Der Vater meines Sohnes
2005: Mädchen über Bord
2006: Kunstfehler
2006: Speciální tým Kolín (SOKO Köln (epizoda: Allein unter Nachbarn))
2006: Zwei Engel für Amor
2006: Angie (epizoda: Reif für die Insel)
2006: Das Beste aus meinem Leben
2005-2006: Kobra 11
2007: 29 a ještě panna (29 .... und noch Jungfrau)
2007: SOKO Wismar (epizoda: Linke Gerade)
2007: Der Dicke (epizoda: Getrennte Wege)
Od 2007: Switch reloaded
2008: Die Schnüfflerin - Peggy kann's nicht lassen
2008: Putzfrau Undercover
2009: Undercover Love
2009: heute-show
2010: C.I.S. - Chaoten im Sondereinsatz
2010: Cindy aus Marzahn und die jungen Wilden
2011: Resturlaub
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama