Katja Woywood - Kim Krüger

6. prosince 2015 v 16:15 | GZCrew

Katja Woywood je německá herečka Život Hrála v mnoha německých filmech a seriálech. První byla minisérie Der Schatz im Niemandsland (1987). Od roku 2008 hraje v německém seriálu Kobra 11 šéfovou Kim Krügerovou. Za pozornost určitě stojí, že v roce 2001 hrála v seriálu Kobra 11: Nasazení týmu 2 v epizodě Únos Tanju Hoffmannovou. Mluví německy, anglicky a francouzsky a ovládá berlínský dialekt. Měří 165 cm, má hnědé vlasy a hnědé oči. Jezdí na koni, hraje squash, tančí a má ráda inline brusle. Od srpna 1998 je vdaná za herce Marca Girntha. Mají spolu syna Niklase. Žijí v Berlíně.

Filmografie

1977: Starej
1981: Das Traumschiff
1987: Der Schatz im Niemandsland
1988: Fest im Sattel
1989: Die Schwarzwaldklinik (dvě epizody)
1990: Pension Corona
1991: Glückliche Reise
1991: Tatort (Episode: Tod eines Mädchens)
1992: Schuld war nur der Bossa Nova
1992: Der Fotograf oder Das Auge Gottes (Episode: Das Spiel der Spiele)
1992: Das Traumschiff (Episode: Norwegen)
1992: Glückliche Reise (Episode: Australien)
1993: Schicksalsspiel
1993: Großstadtrevier (Episode: Zapfenstreich)
1993: Happy Holiday (Episode: Der Profi)
1994: Das Traumschiff (Episode: Dubai)
1994: Die Männer vom K3 (Episode: Eine saubere Stadt)
1994: Ein unvergessliches Wochenende in Kanada
1994: Max Wolkenstein (Episode: Falscher Ehrgeiz)
1994: Um jeden Preis
1994: Die Stadtindianer
1994: Der Nelkenkönig
1994: Die Weltings vom Hauptbahnhof (Episode: Scheidung auf Kölsch)
1994-1998: Der Landarzt (unbekannte Episoden-Anzahl)
1995: Gegen den Wind
1995: Ein besonderes Paar
1995: Die Stadtindianer (Episode: Kanonenfutter)
1995: Die Drei (Episode: Der Zeuge der Anklage)
1995/1996: Inseln unter dem Wind
1996: Tatort (Episode: Der Phönix-Deal)
1996: SK-Babies (Episode: Gefährliche Liebe)
1996: Die Geliebte (Episode: Mamas Baby)
1996: Schwarz greift ein
1996: Der König (Episode: Madonna)
1996: U18 - Jungen Tätern auf der Spur
1996: Lust auf Liebe
1997: Derrick (Episoden: Der Mord, der ein Irrtum war und Fundsache Anja)
1997: SOKO 5113 (Episode: Eine Frage der Logik)
1997: Küstenwache
1997: Gehetzt (Episode: Der Tod im Sucher)
1997-2005: Der Alte (acht Episoden)
1998: Feuerläufer (Episode: Der Fluch des Vulkans)
1998: HeliCops - Einsatz über Berlin (Episode: Toter Punkt)
1998: Die Wache (Episode: Schwarzer Panther & Verlorenes Spiel)
1998: Verführt (Episode: Eine gefährliche Affäre)
1998: Tatort (Episode: Tanz auf dem Hochseil)
1999: Osudný Internet
1999-2008: Siska (sechs Episoden)
1999: Sokyně v lásce
1999: Geisterjäger John Sinclair (Episode: Rattenkönigin)
1999: Schwarz greift ein (Episode: Die Fälschung)
2000: Das Traumschiff (Episode: Seychellen)
2000: Das Traumschiff (Episode: Olympia 2000)
2000: Bei Berührung Tod
2000: Flashback - Mörderische Ferien
2001: Kobra 11: Nasazení týmu 2 (epizoda: Únos)
2001: Rosamunde Pilcher (Episode: Blumen im Regen & Sehnsucht nach Sandin)
2001: SOKO Leipzig (Episode: Der Hellseher)
2002: Das Glück ihres Lebens
2002: Utta Danella (Episode: Der Sommer des glücklichen Narren)
2002/2007: Küstenwache (zwei Episoden)
2003: Traumprinz in Farbe
2003: Das Glück ihres Lebens
2004: Inga Lindström (Episode: Die Farm am Mälarsee)
2004: Die Schwarzwaldklinik (Episode: Die nächste Generation)
2005: Pfarrer Braun (Episode: Bruder Mord)
2006: Das Traumhotel (Episode: Indien)
2006: SOKO Kitzbühel (Episode: Der Lodenkönig)
2006: Die Rosenheim-Cops
2006: Seraphim Falls
2007: Das Wunder der Liebe
2007: War ich gut?
2007: Die Tanzlehrerin
2007: Beim nächsten Tanz wird alles anders
2007: Ein Fall für zwei (Episode: Vertrauenssache)
2008: Zoogeflüster - Komm mir nicht ins Gehege!
Od 2008: Kobra 11
2009: Die Rosenheim Cops (Episode: Drei Sterne und ein Todesfall)
2009: Kommissar LaBréa (Episode: Tod an der Bastille)
2009: In aller Freundschaft (Episode: Gefühl und Entscheidung)
2010: Kreuzfahrt ins Glück (Episode: Hochzeitsreise nach Korfu)
2011: Toni Costa - Kommissar auf Ibiza (Episode: Der rote Regen)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama