Dietmar Hunn - Hotte Horst Herzberger

6. prosince 2015 v 16:06 | GZCrew

Dietmar Hartmut Huhn je německý herec. Narodil se na konci druhé světové války, jeho rodina byla raději v péči Červeného kříže. Má šest sester a bratra. Má dvojče Dagmar a oba jsou nejmladší z osmi sourozenců. V mládí začínal jako herec v dělnickém divadle. V roce 1970 ukončil studium herectví v Lipsku a léta patřil k hvězdám berlínského divadla Volksbühne a Státního divadla v Chemnitzu. Řadí se k největším osobnostem německého divadla scény a má na kontě předlouhý seznam rolí v představeních všech žánrů včetně komedie. Od roku 1991 také spolupracuje s televizí. V letech 1996-2011 hrál v německém seriálu Kobra 11 policistu Horsta Hotteho Herzbergera. V letech 2001-2002 hrál i v seriálu Kobra 11: Nasazení týmu 2. Léta se věnuje vodním sportům, většinu volného času u kormidla své lodi. Rád si zaplachtí, ale nepohrdne ani projížďkou motorovým člunem. Má ovšem i zcela odlišnou zálibu: na hrnčířském kruhu vlastnoručně vyrábí uměleckou keramiku. Věnuje se malířství, sochařství a píše básně a příběhy. Měří 180 cm, má prošedivělé vlasy a hnědé oči. Mluví německy, anglicky, francouzsky, rusky a sasky. Je ženatý a s manželkou Kristel, která je úspěšná módní návrhářka, mají tři děti - Katju, Borise a Francisku. Je i dědečkem - má jednoho vnuka, který však žije u otce ve Švýcarsku.

Filmografie

1988: Bei Neuhaus zu Haus
1989: Schwein gehabt
1990: Flugstaffel Meinecke
1990: Schauspielereien (epizoda: Unverhofft kommt oft)
1990: Wie ein Vogel im Schwarm
1991: Ein kleiner Knall am Nachmittag
1993: Schwarz Rot Gold (epizoda: Der Rubel rollt)
1992-1993: Unser Lehrer Doktor Specht
1992: Der Landarzt
1994: Liebling Kreuzberg (epizoda: Rote Ohren)
1994: Abschied von Agnes
1995: Der Trinker
1995: Polizeiruf 110 (epizoda: Grawes letzter Fall)
1996: Der Landarzt (epizoda: Ansteckungsgefahr)
1996: Praxis Bülowbogen (epizoda: Topfit)
1996: SK Babies (epizoda: Countdown)
1996-2011 Kobra 11
1997: Místo činu (Tatort)
1997: Wilde Zeiten
1997: Der Prinzgemahl
1999: In aller Freundschaft (epizoda: Entscheidung aus Liebe)
1999: Helden wie wir
2000: Všechny děti chtějí lásku (Alle Kinder brauchen Liebe)
2001-2002 Kobra 11: Nasazení týmu 2
2002: Das Duo (epizoda: Im falschen Leben)
2002: Specialisté na vraždy (Die Cleveren (epizoda: Im Namen der Liebe))
2003: Ahoj Robbie! (Hallo Robbie! (epizoda: Rettung unter Wasser))
2003: Der letzte Zeuge (epizoda: Der Preis der Wahrheit)
2006: Rudý kakadu (Der rote Kakadu)
2006: Löwenzahn (epizoda: Wildschweine - Auf Fährtensuche im Wald)
2008: Pobřežní stráž (Küstenwache (epizoda: Das Spiel beginnt))
2009: SOKO Leipzig (epizoda: Pest und Cholera)
2010: SOKO Wismar (epizoda: Bankgeheimnis)
2011: Polizeiruf 110 (epizoda: Die verlorene Tochter)
2012: Wege zum Glück - Spuren im Sand
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Poppy1990 Poppy1990 | E-mail | 31. srpna 2018 v 16:13 | Reagovat

Durch Ergebnisse dieser Untersuchungen konnte festgestellt werden, dass bei 90% der Frauen nach der Anwendung dieser Kosmetik innerhalb von 30 Tagen erhebliche Veränderungen im Aussehen beobachtet wurden. In 77% der Fälle konnte eine vollständige Faltenentfernung und Hautglättung bei Frauen über 40 erreicht werden. Zur gleichen Zeit bemerkten fast 95%, dass sie viel jünger und schöner ausgesehen haben. Übrigens haben die Forscher bei Männern auch eine Umfrage durchgeführt, um herauszufinden, ob sie oft auf das weibliche Alter achten. <a href=https://produkt-bewertung.com/spray-zum-abnehmen-fito-spray-2018.html>fito spray  in deutschland</a>  Dabei handelt es sich zwar um eine sehr effiziente Behandlungsmethode, zum Abnehmen trägt er jedoch nicht bei. Deshalb erschließt sich leider nicht, warum er in einem Produkt, wie Eco Slim überhaupt verwendet wird. Abschließend werden noch B-Vitamine hinzugegeben. Diese sind ebenfalls natürlich und kommen normalerweise sowohl in pflanzlichen, wie auch in tierischen Lebensmitteln vor. Auch hier ist leider nicht ersichtlich, warum diese Vitamine zum Abnehmen förderlich sein sollten. Einzelheiten ... <a href=https://produkt-bewertung.com/>produkt bewertung com</a>  Weil die Frau mir aber scheinbar einfach dreist eine Menge Geld abnehmen wollte, habe ich sie ein bisschen auf den Arm genommen und gesagt, dass ich bald vögeln wolle wie ein Weltmeister. Damit kam sie dann nicht so gut zurecht und das Gespräch wurde schnell beendet. Das Titan Gel kam dann jedenfalls 3 Tage später per Nachnahme von Hermes. An der Tür also bezahlt und los ging es. Was ich dann aber herausgefunden habe, ist der Hammer. Kürzlich haben wir ein Tabletten-Präparat getestet – das musst du dir ansehen! Fake & Betrug: Andere Inhaltsstoffe als versprochen! Das war eine tolle Überraschung.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama