Daniela Wutte - Susana Konig

6. prosince 2015 v 16:12 | GZCrew

Daniela Wutteová, nepřechýleně Daniela Wutte je německá herečka, zpěvačka, moderátorka a dabérka. Vystudovala sportovní školu v Kolíně nad Rýnem obor učitelka tělesné výchovy, studium ukončila v roce 2000 a poté školu činohry arturo tamtéž, studium ukončila v roce 2005. Hraje v televizi a v divadle. Je zpěvačka skupiny Pawlik Enemy. Od roku 2006 hraje sekretářku Susannu Königovou v německém seriálu Kobra 11. Za pozornost určitě stojí, že si už dříve zahrála v Kobře 11, navíc relativně brzy před rolí sekretářky, a to v 10. sérii v epizodě Poslední velká rána jako Falcova přítelkyně Lena. Mluví německy, anglicky, ovládá rýnský a rakouský dialekt. Měří 168 cm, má hnědo-blond vlasy a zeleno-hnědé oči. Věnuje se tanci a pohybovému divadlu. v roce 2005 se vdala za německého herce Volker Büdts. V lednu 2008 a v roce 2012 se jí narodily synové. S rodinou žije v Kolíně nad Rýnem.

Filmografie


2005: Siegfried
2005: Schmitz komm raus!
2005: Kobra 11 (epizoda: Poslední velká rána)
2006: Heute wie Gestern / Abschlusskurzfilm Dortmunder Kameraschule
2006: Pastewka (epizoda: Das Fitness-Studio)
2006: Hausmeister Krause - Ordnung muss sein (epizoda: Junge Frau mit großen Problemen)
2006: Kommissar Stolberg (epizoda: Vaterliebe)
Od 2006: Kobra 11
2007: Speciální tým Kolín (SOKO Köln (epizoda: Himmelsstürmer))
2008: Die Dinge zwischen uns
2008: 40 + sucht neue Liebe
2008: Das Glück kommt unverhofft
2009: Soko Kitzbühel
2009: Countdown - Die Jagd beginnt (epizoda: Der Bäcker war es)
2010: Lasko - Die Faust Gottes (epizoda: Gegen die Zeit)
2010: SOKO Kitzbühel (epizoda: Fleisch und Blut)
2011: Der letzte Bulle (epizoda: Alle Wege führen zum Du)
2012: Alles was zählt Folge 1388
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama